BABBY'S KITCHEN

BABBY'S KITCHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1447 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Babby's Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

4 aug 2022 om 18:31 Ontzettend lekker en snel bezorgd. Ik bestel hier al een tijd en het lijkt nog beter geworden! Alles heerlijk vers en een grote portie.
31 jul 2022 om 22:28 Eten was echt geweldig. Heerlijk! En super heet. Bezorging duurde lang. Maar ach. Het is zondag. Het was het wachten waard.
31 jul 2022 om 21:08 Bezorging een half uur te laat
31 jul 2022 om 19:57 ipv 45 minuten anderhalf uur gewacht op bezorger Zowel de roti als de nasi rames was doordrenkt met sambal/rode pepers. Zijn echt wel wat gewend maar dit was echt té!
30 jul 2022 om 20:16 Superrr lekker! Voor het eerst besteld en dat ga ik zeker vaker doen.
24 jul 2022 om 17:01 Al een paar keer bij jullie besteld, ik ben heel blij met jullie snelle bezorging,het eten is altijd vers, ik heb verschillende combinaties gehad maar ik kan proeven dat het allemaal met liefde word bereid! Bedankt voor weer een heerlijke ervaring=)
24 jul 2022 om 8:05 Te zout, te vet, te pittig
23 jul 2022 om 22:02 Super lekker eten, goeie hoeveelheid. Wij hadden nasi Rames, heel veel lekkere smaken, super malse kip en rendang, vers. Gewoon echt heel goed. Lieve bezorger, duurt wel uurtje voordat je het hebt, maar dat is geen probleem.
18 jul 2022 om 10:24 Heerlijk warm en snel bezorgd
18 jul 2022 om 0:29 Eten was heel goed, huisgemaakte sambal zeer lekker, komkommersalade simpel maar heel erg lekker. Enige punt dat beter kon is dat de tempeh nogal zout was. Ik weet dat het vrij zout hoort te zijn, maar dit was vrij extreem. Verder echt super eten!
17 jul 2022 om 1:54 Snel geleverd en heerlijk warm
16 jul 2022 om 11:20 Echt heerlijk gegeten, het eten zag er ten eerste heel vers en gezond uit en daarnaast smaakte het echt ook echt heerlijk, dit was de eerste keer dat ik bij ze bestelde maar zeker niet de laatste keer!! Zeker een aanrader! Bedankt, aardige bezorger!!